Dominik Kwiecien

Harmonika/accordeon, Bandoneon, Klaver, Orgel & mundharmonika

Min filosofi er, at alle musikgenrer har noget at tilbyde, så længe det er skabt med ægte følelser og ikke blev skabt for at give en økonomisk gevinst.

Jeg er multiinstrumentalist, solist og kammermusiker og spiller alt fra blues til klassisk. Jeg elsker worldmusic især argentinsk tango. Jeg underviser på alle niveauer, og har over 10 års erfaring som musikunderviser. Udover det arbejder jeg som organist.

Dominik Kwiecién

Hvad er dine mål for dig og din elev?

Det vigtigste for mig er, at eleven husker, at dét at spille musik skal være sjovt. Jeg går meget op i,  at eleven har fået alle redskaber til selvudvikling efter at have afsluttet et undervisningsforløb hos mig.

Hvad lægger du vægt på som underviser?

Jeg udfordrer altid eleverne til at være kreative og stopper ikke før vi har fundet den bedste lyd. Jeg prøver at sprede det repertoire, som jeg selv arbejder med ud, så eleverne kan finde den musik, som de selv bedst kan lide.

Hvad elsker du ved dit instrument?

At jeg har utallige muligheder for at skabe lyd, og at de kan bruges til alle musikgenrer.

Hvilke konstellationer har du været en del af som musiker?

Jeg har spillet bl.a. med Copenhagen Phil, Odense Symfoniokrester, Malmø Symfoniorkester, Opera House in Bytom, Poland, Festival Orkester i Kraków, Poland, ”Archetti” String Orkestra i Jaworzno, Poland.

Store musikalske oplevelser?

De to største oplevelser for mig var at spille som solist med Odense Symfoniorkester samt foran mange millioner af mennesker under Top Trendy musikfestival i Polen.

Uddannelser og lidt om mig

Min filosofi er, at alle musikgenrer har noget at tilbyde, så længe det er skabt med ægte følelser og ikke blev skabt for at give en økonomisk gevinst. 

Jeg er multiinstrumentalist, solist og kammermusiker og spiller alt fra blues til klassisk. Jeg elsker worldmusic især argentinsk tango. 

Jeg underviser på alle niveauer, og har over 10 års erfaring som musikunderviser. Udover det arbejder jeg som organist.

Mine uddannelser;
Det Kongelige Danske Musikkonservatorium – kandidat i klassisk accordeon.

Syddansk Musikkonservatorium – solistuddannelse i klassisk accordeon.

6 årig mundharmonikauddannelse hos den private musikskole i Stettin/Polen.

Sjællands Kirkemusikskole – kirkemusiker.