Estera Kwiecien

cello

Jeg er både koncertcellist og underviser. Begge dele af mit arbejdsliv er meget vigtige for mig, fordi de giver mig energi, inspiration og kræfter til at bære det hele. Det er vigtigt for mig at mine elever når sine mål med et tilfredsstillende resultat og går trygge hjem fra undervisningen. Jeg elsker de muligheder en cello har, og dens klang er vidunderlig!

Estera Kwiecien

Hvad er dine mål for dig og din elev?

Mit mål er, at mine elever er klædt på med alle nødvendige redskaber (både tekniske, som musikalske) til at være selvstændige efter vores undervisningsforløb.

Hvad lægger du vægt på som underviser?

Det vigtigste for mig er, at mine elever når sine mål med et tilfredsstillende resultat. For at nå det, gør jeg mig sikker på, at mine elever ved, hvad de skal øve samt hvordan. Så går de trygge hjem fra undervisningen.

Hvad elsker du ved dit instrument?

Jeg elsker de muligheder en cello har. Celloen kan have mange roller, som basso continuo eller som soloinstrument. Den er også god i kammermusik. Celloens klang er vidunderlig!

Lidt om mig

Jeg er bosat i Kalundborg kommune. og arbejder både som koncertcellist og underviser. Begge dele af mit arbejdsliv er meget vigtige for mig, fordi de giver mig energi, inspiration og kræfter til at bære det hele.
Mit private liv er koncentreret omkring mine 3 dejlige drenge (min mand Dominik og 2 sønner). Jeg elsker at spille cello, men ud over det elsker jeg også: at læse bøger, at lære nye ting, at rejse og at være kreativ. Jeg har også interesse i investering. 

Jeg har erfaring med at undervise børn fra 5 år, gymnasieelever, studerende og voksne op til 80 år. Så alle aldre og alle niveauer er meget velkommen hos mig.

Hvilke konstellationer har du været en del af som musiker?

Jeg har spillet bl.a. med Copenhagen Phil, Odense Symfoniokrester, Malmø Symfoniorkester, Opera House in Bytom, Poland, Festival Orkester i Kraków, Poland, ”Archetti” String Orkestra i Jaworzno, Poland.

Uddannelser

2015 – 2018 Syddansk Musikkonservatorium, Odense; Solistklasse

2012 – 2015 Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, Kobenhavn; Kandidat

2008 – 2012 Academy of Music in Cracow, Poland; Bachelor

1996 – 2008 Music primary and high school, Poland; Professionel musiker