Louise Moe

rytmisk Sang, mikrofonteknik & stagePerformance

Mine elever skal lære ”hele pakken” – at bruge stemmen rigtigt, så den bliver ved at være stærk og sund, at kunne stå på scenen og levere en personlig og nærværende performance, at kunne bruge en mikrofon korrekt og simple tekniske færdigheder, som man som sanger skal bruge ude i ”det virkelige liv.”

Louise Moe

Hvad er dine mål for dig og din elev?

Mit mål er først og fremmest, at mine elever skal glæde sig til at komme til sang, samt at deres kærlighed til sang vokser i takt med, at de lærer nye spændende ting om stemmen og føler at de udvikler sig.

Hvad lægger du vægt på som underviser?

– At mine elever skal blive ved at elske at synge!

– At mine elever løbende oplever små personlige sejre i takt med, at de lærer deres stemme bedre at kende, og deres kærlighed til deres instrument dermed vokser.

– At mine elever lærer ”hele pakken” – at bruge stemmen rigtigt, så den bliver ved at være stærk og sund, at kunne stå på scenen og levere en personlig og nærværende performance, at kunne bruge en mikrofon korrekt og simple tekniske færdigheder, som man som sanger skal bruge ude i ”det virkelige liv”.

Hvad elsker du ved at synge og performe?

Det er en fantastisk måde at udtrykke sig på, og at man forsvinder væk i en anden verden når man synger!

Hvilke konstellationer har du været en del af som musiker?

Jeg har sunget i mange forskellige sammenhænge blandt andet med andre musikere som Rasmus Seebach, Sanne Salomonsen, Lis Sørensen, Burhan G, Medina, Peter AG, L.I.G.A, Karl William, Michael Falch m.fl.

Lidt om mig

Jeg er forsanger, kapelmester og lady-boss i det 9 mands store showorkester, Hit Orchestra, som året rundt spiller til store shows, firmafester, events og festivaler i hele landet. 

Uddannelser?

Jeg har gået på Sankt Annæ Gymnasium MGK med rytmisk sang som hovedfag og derefter udgivet mit første album og levet af at synge og spille lige siden.

Jeg har undervist og lavet workshops i sang i 15 år både privat og på forskellige rytmiske skoler.

Jeg underviser på alle niveauer.