Henrik søbæk petersen

Sang, klaver, keyboard, trommer, sammenspil og kor

Jeg vil hjælpe mine elever med at komme frem til det punkt, som de ønsker. Jeg vil gerne inspirere dem til nye mål, som de kan sætte for sig selv. Man skal gå fra min undervisning med følelsen af, at det har været sjovt, men også at man har noget nyt at øve sig på. Musik handler om at kunne arbejde sammen med andre om at skabe noget nyt og spændende.

Henrik Søbæk Petersen

Hvad er dine mål for dig og din elev?

Mine mål i undervisningen er, at hjælpe mine elever med at komme frem til det punkt, som de ønsker. Jeg vil gerne inspirere dem til nye mål, som de kan sætte for sig selv. Man skal gå fra min undervisning med følelsen af, at det har været sjovt, men også at man har noget nyt at øve sig på. Musik handler om at kunne arbejde sammen med andre om at skabe noget nyt og spændende

Hvad lægger du vægt på som underviser?

Jeg går meget op i at man som elev føler at, man kan hygge sig, og at man får redskaber til at arbejde hen imod de mål man selv har.

Hvad elsker du ved dit instrument?

Ved sang elsker jeg, at man kan sætte så meget følelse i sin musik, og at det er muligt at lave så mange lyde med sin stemme! Jeg elsker at eksperimentere med alle de underlige effekter, som man kan sætte på, så man får lige præcis den lyd man ønsker til den pågældende sang.

Klaveret er et dejligt instrument, fordi det er perfekt til at akkompagnere og samtidig også er et solistinstrument.

Trommer er rigtig fedt til at ligge en god bund til band, og det er også dejlig nemt at være kreativ med lyde og rytmer på et trommesæt.

Fortæl lidt om dig selv?

Jeg er født i 1985, opvokset i Odsherred, og bor nu i Holbæk.
I sang og klaver underviser jeg både begyndere og de lidt mere øvede. I trommer underviser jeg begyndere.

Jeg underviser et par bands på HOM og elsker at optræde sammen med dem ved forskellige lejligheder.

Uddannelser?

Jeg har en bachelor i Musikvidenskab fra Københavns Universitet, som jeg blev færdig med i 2012.
I 2022 færdiggjorde jeg uddannelsen som autoriseret CVT-sanglærer på Complete Vocal Institute i København.