Guitar

Akustisk, elguitar & ukulele

Guitaren giver dig mange muligheder! Du kan spille om lejrbålet, akkompagnere din veninde eller spille klassisk musik. På HOM kan du lære alt fra rå riffs og vilde soloer til fingerspil og klassisk. Instrumentet giver dig mange muligheder for sammenspil på HOM. Undervisningen er for alle fra nybegyndere til meget erfarne guitarister.

Guitar

HVAD kan jeg lære på HOM?

HOM Festival

Begynder

Vi starter helt fra bunden og gennemgår instrumentets opbygning. Du lærer at stemme guitaren og korrekt krops- og fingerstilling.  Du bliver introduceret for akkorder og tabs og lærer at spille dine første sange. Du har mod på at øve dig 5-10 minutter hver dag derhjemme, hvis du ønsker at komme videre. Vi koncentrer os om at give dig en god start, og at du skal få fornemmelsen af, at komme hurtigt ud af begynderfasen.

let øvet

Du er ved at få styr på fingersætningen og kan allerede 5-10 akkorder eller læse simple tabs og noder. Du har mod på flere udfordringer, så vi arbejder med mere komplicerede akkorder, skalaer og improvisation. Du har måske også fået mod på at spille sammen med andre.

øvet

Du har styr på dit instrument og spiller akkorder uden at se på gribebrættet hele tiden. Måske har du også spillet i band i nogle år.  
Vi udfordrer dig med tekniske øvelser, som giver dig endnu større sikkerhed og hurtighed. Din underviser er professionel musiker og er vant til de udfordringer, som en guitarist kan få. Derfor får du effektiv sparring og ny inspiration som matchter dine ambitioner. Har du specifikke ønsker om at søge optagelse på MGK eller musikkonservatorie, kan vi tilrettelægge undervisningen frem mod det.

MØD DINE

undervisere

Instrumenterne

Akustisk guitar

Vi underviser i alle genrer fra klassisk til jazz, rock og pop.
Undervisningen kan naturligvis gøres tværfaglig
med undervisning i elguitar.

Fra starten undervises sideløbende i melodispil, akkorder og fingerspil. I undervisningen modtager du også teoretisk viden.

Elguitar

Vi underviser i alle genrer fra pop og jazz til hård rock.
Undervisningen kan kombineres med akustisk guitar.

Der undervises i teknik, melodispil, becifring og fingerspil, og du får et godt kendskab til instrumentets mange muligheder.

Ukulele

Det lille fire-strengede instrument er blevet ret populært. På HOM undervises fortrinsvist i begynderukulele.

Du lærer de grundlæggende akkorder, så du kan bruge ukulelen til at akkompagnere til sang. 

BOOK GRATIS
prøvelektion
her