BLÆSERE

Træblæsere, messingblæsere & blokfløjte

HOM tilbyder undervisning i forskellige blæseinstrumenter. Du får undervisning i klang, udtryk, vejrtrækning, kropsholdning og teknik. Du kan opnå helt unikke muligheder for sammenspil indenfor både rytmisk, klassisk og folkemusik. HOM underviser på alle niveauer. 

Saxofon

Hvad kan jeg lære på HOM?

Klarinet

Begynder

Du er helt nybegynder eller også har du spillet lidt i forvejen. Vi træner blæse- og fingerteknik og du lærer at blive fortrolig med dit instrument. Du er indstillet på at træne teknikkerne i et par minutter derhjemme dagligt. Du kommer hurtigt til at opleve glæden ved, at kunne spille en melodi og få følelsen af, at du kommer ud af begynderstadiet.

let øvet

Du arbejder stadig med at få styr på de grundlæggende teknikker, men er blevet mere fortrolig med dit instrument. Vi arbejder mere med klang, rytme og intonation og spiller forholdsvist nemme melodier og øvelser. Du er stadig indstillet på at øve dig næsten dagligt derhjemme, hvis du vil videre fra dette stadie. Måske har du fået mod på at spille sammen med andre.

øvet

Du har fuldstændig styr på blæse- og spilleteknik og er øvet i at læse noder. Vi finpudser din teknik, og udfordrer dig til at afprøve andre stilarter
og genrer end du er vant til. Du har lyst til at improvisere på dit instrument og spiller måske allerede sammen med andre. 

MØD DINE

undervisere

Trompet

Trompet

En trompeten / cornet er det højest klingende messingblæseinstrument. Cornetten har en lidt blødere lyd, men derudover er instrumenterne næsten identiske. 

Saxofon

Saxofon er et instrument, der kan bruges i de fleste sammenhænge og i alle stilarter lige fra rytmisk til jazz og klassisk musik.
Vi underviser i alle typer – alt, tenor, sopran og bariton saxofon.

Saxofon
Undervisning i Clarinet

klarinet

Klarinetten er et meget alsidigt blæseinstrument. Du kan bruge den i både i klassiske og rytmiske orkestre.  Klarinetten er det blæseinstrument, der har det største toneregister og giver dig derfor mange muligheder. 

Trompet Undervisning

basun

En basun eller trombone er et dybtklingende messingblæseinstrument, der primært bruges i klassisk musik og jazz.

tværfløjte

Tværfløjten er et meget populært blæseinstrument, både i solo- og sammenspil. Instrumentet har en behagelig lys, klar og blød klang.

Fløjte
Blokfløjte

Blokfløjte

På HOM underviser vi i alle fire blokfløjtetyper. Repertoiret spænder fra klassisk musik over folkeviser og moderne musik til pop og jazz. 
Vi underviser i alle typer – sopran, alt, tenor & bas blokfløjte.