BAS

& Kontrabas

HOM tilbyder undervisning i el-bas og kontrabas. Begge instrumenter lægger, sammen med trommerne, det rytmiske fundament i musikken. Vi arbejder med spilleteknikker, stilarter og spilleglæde. 
Begynder eller øvet? Alle kan starte til basundervisning hos os.

Undervisning i bas

Hvad kan jeg lære på HOM?

Hvilket niveau ligger jeg på?

begynder

Du lærer at finde rundt på gribebrættet og bliver introduceret for de vigtigste  grundprincipper. Vi spiller simple grooves og rytmer. Når du skal lære at spille bas, tager vi naturligvis udgangspunkt i den musik, du selv foretrækker.
Du får grundig instruktion, brugbare øvelser samt opbakning og instruktion. Vi arbejder på, at du kan komme videre i dit niveau.

Let Øvet

Du har lært den grundlæggende teknik og kender toner og gribebræt, og vil gerne prøve kræfter med sværere grooves, slap-bas, walking-bas eller noder. Vi arbejder med endnu flere forskellige genrer, og du får noget elementær teori og rutine på plads. Der bliver skruet op for sværhedsgraden, hvis du vil op på øvet niveau. 

øvet

Din teknik er på plads, og du er blevet rutineret på bassen. Vi finpudser din teknik og hjælper dig med at hæve dit niveau yderligere. Du får inspiration fra en garvet musiker, som hjælper med at udvikle dig som en endnu dygtigere bassist!  
Vi dykker helt ned i de små detaljer, identificerer problemområderne og tilretter din teknik på specifikke detaljer. Du får effektive værktøjer og gode øvelser til at styrke dit talent. På dette niveau kan det give dig en stor fordel at have muligheden for at kunne sparre med en professionel musiker, som forstår en dygtig basspiller 100%.  

 

MØD DINE

undervisere

Undervisning i bas

Hvad kan din bas?

Bassen er det rytmiske fundament i musikken (sammen med trommerne.)  
Der findes forskellige spilleteknikker, når du spiller bas. Den mest brugte er at knipse strengene med pege- og langefinger. 
Du kan spille mange forskellige stilarter med din bas. Både pop, rock, funk, jazz eller hvad du ellers foretrækker.  

Hvad kan din kontrabas?

Kontrabassen er, ligesom elbassen og trommerne, med til at lægge det rytmiske fundament i musikken.
Spilleteknisk kan du både spille med bue eller knipse på strengene med fingrene.
Instrumentet har mange facetter, for du kan spille klassisk, rytmisk, jazz, rock og alt muligt andet på den. 

Kontrabas

tilmeld dig
prøvetime
her