ELEKTRONISK

MUSIKPRODUKTION

Producer din helt egen musik!

Det er ikke så vigtigt, om du har programmer på din computer, eller om du har en masse keyboards og fede maskiner. Det vigtigste er, at du er frisk på at lære en masse om musik og beatproduktion! Vi sørger for at resten er til rådighed! Højtalere, keyboards, bas, guitar, forskellige FX pedaler, lydkort, mikrofoner i et lydisoleret studio!

Studie Teknik
Keyboard

Hvad vil det sige AT producere musik?

Hver dag bliver der produceret musik! Vi lytter alle sammen til musikproduktioner dagligt, uden nødvendigvis at tænke over det! 
Hvis du hører radio eller surfer rundt på youtube vil du støde på produceret musik. Dette vil vi gerne afspejle her på HOM.
Leder du efter et sted at lære at lave beats, eller indspille dine sange og arrangementer? Så kan vi hjælpe dig på rette vej.

Det kan være, at du har gang i et projekt med nogle venner, eller at du har skrvet nogle sange som du vil indspille ordentligt? Sammen kan vi gøre dine ideer og projekter til virkelighed!
Hvis du allerede har indspillet, så mixer vi dine numre helt skarpe til udgivelse/streaming, og gennemgår processen samtidig.

MØD DIN

underviser

elektronisk Musik produktion, Dj & sangskrivning
Jacob øland

Ableton

Live

LOGIC PRO X, PRO TOOLS, FL STUDIO m.m

Dansk elektronisk musik er i en rivende udvikling med en stærk og levende scene og en stor talentmasse af både upcoming og etablerede artister. Der findes adskillige uafhængige pladeselskaber, managers, arrangører, mediefolk og aktører, som støtter og varetager den elektroniske musikgenre i Danmark.

Vi kommer til at gennemgå hvad det vil sige at lave musik på og ved hjælp af en computer og teknisk udstyr. I undervisningen vil vi også optage instrumenter og få en forståelse for processen fra øre til højtaler.
Vi producerer musik i forskellige genrer, for at få en større forståelse af hvad der er muligt ved hjælp af computeren.

tilmeld dig
prøvetime
her