SANG

ALLE kan lære at synge! På HOM koncentrerer vi os om dit udgangspunkt og dine ønsker.  Vi arbejder med blandt andet klang og udtryk og du lærer at blive fortrolig med din stemme. HOM tilbyder tryg og kompetent undervisning for begyndere, let øvede og meget erfarne sangere i både rytmisk og klassisk sang.

Pige der går til sang

Hvad kan jeg lære på HOM?

Billedmontage hj

Begynder

Du kan godt lide at synge, og vil gerne undervises i hvordan stemmen kan styres til at ramme tonerne rent. Måske er du lidt nervøs, når du skal synge, mens andre hører det, og ønsker at blive mere afslappet omkring det. Gennem lydøvelser og stemmelege arbejder vi med sammenhængen mellem krop, vejrtrækning og stemme.  Du lærer grundlæggende sangteknik ud fra dit niveau og ønske, og vi hjælper dig med at opøve en større tillid til øre og stemme.

let øvet

Du har lært grundlæggende sangteknik og er klar til at blive udfordret endnu mere, måske også indenfor genrer, du ikke umiddelbart havde tænkt på. Du er blevet mere fortrolig med din stemme og har lært lidt om dens styrker og svagheder. Vi arbejder mere i detaljen omkring fortolkning, formidling, udtryk og klang.

ØVET

Du har styr på teknikken og er en rutineret sanger. Vi finpudser din klang og giver dig ny inspiration og udfordring. Din underviser er selv aktiv på musikscenen og kan derfor give dig professionel sparring og coaching om de udfordringer som en solosanger møder. Vi arbejder med målrettede øvelser og optimering af helt specifikke sangtekniske detaljer.

MØD DINE

undervisere

Rytmisk sang

Den rytmiske sang er frihed, det personlige og det improvisatoriske.

I rytmisk sang koncentrerer vi os både om det sangtekniske og det personlige udtryk.

I rytmisk sang skal man turde at være fri og udtrykke dét, der kommer til én i nuet. Herved kan du finde en næsten uudtømmelig kilde til energi.

Du lærer at åbne op og finde frem til din helt egen personlige fortolkning af en sang. 

 

klassisk sang

Klassiske sangere synger oftest i randfunktion og klangmæssigt er det et yderområde af stemmen. 

I undervisningen arbejder vi på, at du får kontakt med din stemmekerne, hvor den klinger personligt og unikt. Du lærer at bruge din stemme naturligt, så den ikke slides. Klassisk sangteknik bruges i alle former for klassisk sang og nogle former for musicalsang.

Vi arbejder med kropsholdning, stemmens klang og smidighed, intonation (at synge rent) og ikke mindst introduktion og udforskning af mulighederne for musikalsk fortolkning af en sang.

Pige der synger

Hvad kan din stemme?

Din stemme kan mere end du tror. Selvfølgelig kræver det øvelse og teknik, men stemmen er et enestående instrument, som du kan skabe musik med hele tiden. 

At synge er for de fleste noget meget personligt. Derfor har HOM flere forskellige sangundervisere, der dækker en bred vifte over genrer fra viser og blød pop til klassisk og heavymetal. Læs mere om vores sangundervisere og deres specialer.

BOOK GRATIS
prøvelektion
her