Klaver

Også keyboard & orgel

Vil du bruge klaveret som akkompagnement eller som soloinstrument? Vil du spille keyboard i et band? På HOM kan du lære det hele og mere til, uanset om du aldrig har spillet klaver før, eller om du er en erfaren pianist. 

Kvinde der spiller på klaver

HVAD kan JEG lære på HOM?

På HOM underviser vi i rytmisk-, klassisk- og brugsklaver. Du lærer teknik, teori og øvelser, og du får inspiration og opbakning uanset niveau, alder og hvilken forudsætning, du kommer med.  HOM´s undervisere dækker en bred vifte af genrer lige fra jazz og viser til pop og rock. Fagene klaver og keyboard kan naturligvis kombineres, og vi underviser også i orgel.  

Begynder

Undervisningen tilrettelægges så eleven får en god basis for at arbejde videre selv. Du bliver introduceret for noder og lærer korrekt fingersætning, holdning, grundlæggende træning og inspiration.

let øvet

Den let øvede pianist har lært de grundlæggende akkorder og teori og kan måske allerede læse simple noder.
Du er blevet mere fortrolig med instrumentet og er måske begyndt at improvisere lidt. Vi arbejder videre med mere komplicerede sammensætninger.

øvet

Vi finpudser din teknik, og udfordrer dig til at afprøve andre stilarter
og genrer end du er vant til.
Har du specifikke ønsker om at søge optagelse på MGK eller musikkonservatorie, kan vi tilrettelægge undervisningen præcis frem mod det.

MØD DINE

undervisere

Instrumenterne

Keyboard

Keyboard

Instrumentet med de mange muligheder! Vi underviser i alle genrer.

Fagene klaver og keyboard kan naturligvis kombineres.

På musikskolen undervises der også i orgel.

Klaver

Der undervises både på akustisk og el-klaver i grundlæggende færdigheder og nodekundskab. Især begynderundervisningen er tilrettelagt, så eleven får en god basis for at arbejde videre selv og beskæftige sig med både klassisk og moderne musikkultur.

Der undervises i både rytmisk, klassisk og brugsklaver med becifring.

Vi anbefaler at eleven har et øveinstrument hjemme.

Fagene klaver og keyboard kan naturligvis kombineres.

 

Klaver
Orgel

Orgel

Orglet er et af de ældste musikinstrumenter i den vestlige musikalske tradition. Orglet er et tangentinstrument, der består af ét eller normalt to manualer samt pedaler. Med orglet kan man skabe sit helt eget orkester, eller det kan indgå i bandsammenhæng. HOM underviser i alle genrer pop-, og rock m.m.

TILMELD
DIG med det samme