Ludvig Puggaard-Müller

Trommer, Percussion & Sammenspil

Jeg elsker alt ved trommer! Man kan spille så mange forskellige stilarter og indleve sig fuldstændigt. Det vigtigste for mig er, at mine elever når sine mål med et tilfredsstillende resultat. For at nå det, gør jeg mig sikker på, at mine elever ved, hvordan og på hvad de skal øve sig , når de går hjem fra undervisningen.

Ludvig Puggaard-Müller

Hvad er dine mål for dig og din elev?

Målet er, at give eleverne en masse musikalske værktøjer, så de kan kaste sig ud i at spille sammen med andre.

Hvad lægger du vægt på som underviser?

Det vigtigste for mig er, at mine elever når sine mål med et tilfredsstillende resultat. For at nå det, gør jeg mig sikker på, at mine elever ved, hvordan og på hvad de skal øve sig , når de går hjem fra undervisningen.

Hvad elsker du ved dit instrument?

Jeg elsker alt ved trommer! Man kan spille så mange forskellige stilarter og indleve sig fuldstændigt.

Lidt om mig

Jeg begyndte at spille trommer som 4-årig og fik undervisning fra jeg var 8 år. Siden da er det gået slag i slag.
Jeg tog en Masters Degree på Conservatorium van Amsterdam i Holland. Gennem tiden har jeg spillet alt fra teaterturnéer til tyrolermusik. Mit hjerte banker især for jazz, fordi jazzmusikken favner alle de andre stilarter på en dejlig og mangfoldig måde. 

Uddannelse

Jeg har en Masters Degree fra Conservatorium van Amsterdam.