Niels HP

Sanger og percussionist

Sang har evnen til at gå om bag vores forsvarsværker, som ingen andre instrumenter kan. Jeg vil hjælpe mine elever med, at opnå musikalske mål gennem den rette teknik. At opnå en frihed i fortolkningen gennem improvisatorisk og rytmisk overskud.

Niels HP

Hvad er dine mål for dig og din elev?

Målet er, at hjælpe eleven med, at opnå sine musikalske mål gennem den rette teknik. At opnå en frihed i fortolkningen gennem improvisatorisk og rytmisk overskud.

Hvad ligger du vægt på som underviser?

Min undervisning tager udgangspunkt i elevens ønsker og sangvalg. Det er vigtigt, at eleven tager ansvar for sin egen læring og ikke læner sig tilbage og forventer at blive ”fodret” en gang om ugen.  Jeg har gode værktøjer til at hjælpe dem der vil noget. 

Hvad elsker du ved dit instrument?:

Sang har evnen til at gå om bag vores forsvarsværker som ingen andre instrumenter kan.

Hvilke konstellationer har du været en del af som musiker?

Har spillet/sunget med bl.a. : Cæcilie Nordby, Morten Grønvad, Hanne Boel, Allan Mortensen, Bobo Moreno, DR Bigband, Klüvers Bigband, Big Apple Bigband, Glæsels Kapel, Ida Corr, Anna David, Tivolis Late night orchestra, DR underholdningsorkester.

Roller i musicals: Jesus Christ superstar (Det Ny teater), Hair (Betty Nansen+ Mogador i Paris), Den eneste ene (Forum Kbh og Horsens) , Matador (Operaen), Dig og mig for altid (Avenue T & Århus teater)

Lidt om mig:

Jeg startede mit musiske liv som trommeslager og percussionist. Så var jeg forsanger i funkbandet Ridin´Thumb, hvorefter jeg startede solokarriere med bl.a. to albumudgivelser. 

Jeg har undervist på Complete Vocal Institute i over 10 år, MGK, Rytmisk Højskole, Vig Sommerstævne samt på konservatorier i ind- og udland.

Uddannelse:

Uddannet CVT-sanglærer på Complete Vocal Institute samt 2,5 år på Rytmekonservatoriet i Kbh.